Σετ για τα πρώτα βήματα
Σετ για τα πρώτα βήματαΣετ για τα πρώτα βήματα
Σετ για τα πρώτα βήματα
"ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ"
Ιδανικό για τα πρώτα βήματα στη Χαρτοπλεκτική!
Kωδικός 10-0001
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.19,00€
στο καλάθι

Περιγραφή

ΣΕΤ ΧΑΡΤΟΠΛΕΚΤΙΚΗΣ «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ»

Το Σετ "ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ" ανανεώθηκε και σάς προσφέρεται με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση!

Συγκεκριμένα:

"Ντύσαμε" το κάτω μέρος του κουτιού οργάνωσης με ένα πανέμορφο οπισθόφυλλο, που παρουσιάζει ξεκάθαρα το περιεχόμενο και το αποτέλεσμα που θα έχετε, χρησιμοποιώντας τα υλικά που περιλαμβάνονται σε αυτό. Έτσι, θα τοποθετηθεί πλέον σε βιτρίνες επιλεγμένων βιβλιοπωλείων και θα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για Δώρο!

Εμπλουτίσαμε το περιεχόμενο του Σετ με ένα ποιοτικό 2πτυχο Οδηγιών στα Ελληνικά, όπου περιέχονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες για να φτιάξετε τις χειροποίητες κατασκευές σας. Επίσης, στο  νέο φυλλάδιο Οδηγιών περιλαμβάνονται αναλυτικά τα βήματα για τα βασικά σχήματα χαρτοπλεκτικής που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε απεριόριστες μελλοντικές δημιουργίες μόνο με χαρτολωρίδες!

Κλείσαμε το κουτί του Σετ με δύο διακριτικά αυτοκόλλητα που ασφαλίζουν το περιέχομενο, για να μπορεί να πωληθεί μέσα από καταστήματα, αλλά να το προσφέρετε και ως δώρο σε μια ποιοτική συσκευασία, όπως αξίζει σε όλα τα προϊόντα "Χάρτικο"!

Το Σετ περιλαμβάνει:

* Κουτί οργάνωσης, για να έχετε πάντα συγκεντρωμένα και τακτοποιημένα τα σύνεργα της χαρτοπλεκτικής. Φυλάξτε το κουτί γιατί η ενασχόλησή σας με τη χαρτοπλεκτική ... μόλις ξεκίνησε!


* Χαρτολωρίδες, 2 πακέτα με πολύχρωμες χαρτολωρίδες των 3χιλ. φάρδους, της σειράς "ΔΗΜΗΤΡΑ", για να δημιουργήσετε 14 υπέροχα λουλούδια (με το 1 πακέτο), το 2ο σάς το προσφέρουμε για να απαλλαγείτε από το άγχος του λάθους!.


* Κάρτες, σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, για να διακοσμήσετε με το προσωπικό σας στυλ τις ευχές σας... γιατί το χειροποίητο έχει ανεκτίμητη αξία!


* Νέο 2πτυχο φυλλάδιο με αναλυτικές Οδηγίες βήμα-βήμα και φωτογραφικό υλικό, για τη δημιουργία των σχημάτων που απαιτεί το Σετ «Λουλούδια». Κρατήστε τις Οδηγίες σαν έναν πολύτιμο οδηγό που θα σας ταξιδέψει σε μονοπάτια πολύ δημιουργικά!


* Ένα Πτεροτυλιχτήρι (Νο1) και  * Ένα μπουκαλάκι Κόλλα χαρτοπλεκτικής.

Το Σετ «Λουλούδια» σαςς παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να γνωρίσετε τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρει αυτή η εκπληκτική τεχνική με λωρίδες χαρτιού.
Τα εργαλεία που θα αποκτήσετε με αυτό το σετ θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσετε σε πιο περίπλοκα σχήματα, αρκεί να αποκτήσετε τις χαρτολωρίδες που εσείς θα επιλέξετε σε απόχρωση, φάρδος και υφή χαρτιού, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, πίνακες, αλλά και γιορτινά στολίδια είναι ελάχιστα από όσα η χαρτοπλεκτική μπορεί να σας χαρίσει!

Σύντομα κοντά σας με περισσότερα Σετ Χαρτοπλεκτικής.

Θα τα βρείτε όλα στο www.hartiko.gr


Κωδ. Προϊόντος: 10-0001 

Τι είδαν άλλοι επισκέπτες

Σετ για Εκπαιδευτικούς
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.104,00€
Σετ για Εκπαιδευτικούς
"Μάθημα Χαρτοπλεκτικής"
Κουτί Οργάνωσης Χαρτοπλεκτικής
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.3,80€
Κουτί Οργάνωσης Χαρτοπλεκτικής

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση