Σετ Βασικών Εργαλείων
Σετ Βασικών Εργαλείων
Kωδικός 01-0030
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.21,00€
στο καλάθι

Περιγραφή

"ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΤ ΧΑΡΤΟΠΛΕΚΤΙΚΗΣ"

Το Βασικό Σετ Χαρτοπλεκτικής περιλαμβάνει:
* 1 Οδηγό - Καλούπι
* 1 Πτεροτυλιχτήρι Νο1
* 1 Μπουκαλάκι Κόλλα
* Οδηγίες για τα πρώτα βήματα στη χαρτοπλεκτική, για να μάθετε τα βασικά σχήματα με αναλυτική περιγραφή βήμα-βήμα, που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό.

Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα εργαλεία για ένα εύκολο και αποδοτικό ξεκίνημα.
Αρκεί να επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα χαρτολωρίδων - που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα - το χρώμα και την υφή που σας αρέσει, ενώ από τα τρία φάρδη που προσφέρονται, εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε εκείνο των 6χιλ. για πιο εύκολη εκμάθηση στο χειρισμό και τη διαδικασία περιέλιξης.

Για εσάς που ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε την τέχνη της χαρτοπλεκτικής, για εσάς που ασχολείστε με χειροποίητες δημιουργίες, για εσάς που τολμάτε τις νέες τεχνικές, το "Βασικό Σετ" είναι το εργαλείο σας για να ξεκινήσετε και να λατρέψετε τις απίστευτες δυνατότητες, που σας προσφέρει αυτή η δημιουργική τεχνική χειροτεχνίας!
Είναι απλό και εξαιρετικά δημιουργικό. Μπορείτε να φτιάξετε από ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα, μέχρι γιορτινά στολίδια, μινιατούρες και πίνακες.
Με φαντασία και διαθέση κατασκευάζετε υπέροχα αντικείμενα χειροποίητα και... ανακυκλώσιμα!

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί με το παιδί σας, στον ελεύθερο χρόνο σας, εποικοδομητικά και δημιουργικά, η Χαρτοπλεκτική είναι η καλύτερη πρόταση.
Εάν θέλετε να προσφέρετε ένα χρήσιμο και ιδιαίτερο δώρο, το Σετ Χαρτοπλεκτικής "Λουλούδια" είναι μια υπέροχη ιδέα για να γνωρίσουν οι (μικροί ή μεγάλοι) φίλοι σας μια από τις ομορφότερες τεχνικές χειροτεχνίας.

Η εταιρία μας διαθέτει μια σειρά από ειδικά εργαλεία για ποικίλες δημιουργίες χαρτοπλεκτικής. Αναζητήστε τα στο: www.hartiko.gr

Κωδ. Προϊόντος: 01-0030

Τι είδαν άλλοι επισκέπτες

Νο1 Πτεροτυλιχτήρι
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.4,50€
Νο1 Πτεροτυλιχτήρι
Οδηγός Χαρτοπλεκτικής
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.14,00€
Οδηγός Χαρτοπλεκτικής
Κόλλα Χαρτοπλεκτικής
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.3,50€
Κόλλα Χαρτοπλεκτικής

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση